За Нас

За Нас

ОНЕКС ТУР – СВЕТЪТ ЗА ВАС

 

Скъпи пътешественици и приятели,

 

Със създаването на „Онекс Тур“ си поставихме за цел да покажем на колкото се може повече хора мечтани близки и далечни земи, чужди култури и интересни забележителности.

Представяме на вниманието Ви някои от най-бленуваните места, които карат човек да се чувства неповторимо.

С нас за броени часове можете да стигнете до бреговете на Турция, Египет, Тунис, Кипър и Италия – традиционни дестинации за българския пазар. Те са колкото познати, толкова и различни всеки път.

Прекрасно море, хубави плажове и разнообразие от екскурзии ще направят почивката Ви незабравима.

 „Онекс Тур“ е иноватор в създаването на една от най-привлекателните и предпочитани програми -  до Кападокия. Чартърните ни полети стават все повече. Балоните над тази земя са магия, а приятелското обслужване, пещерните хотели, въртящите се дервиши и силният турски чай са само част от преживяванията, които сме приготвили за Вас.

Ако пък искате да се почувствате като откриватели, можете да стигнете чак до Тайланд, Шри Ланка, Малайзия, Индонезия и Малдивите.

Натрупаният опит ни помага да предлагаме на пазара винаги най-търсеното, на най-добри цени - богат избор на хотели и екскурзии за всеки вкус и всеки джоб.

Предоставяме на всички наши клиенти обслужване на ниво, лично отношение и прецизност.

В екипа ни работят професионалисти с дългогодишна практика в сферата на туризма, с които спокойно да тръгнете по широкия свят. Стремим се да дадем най-доброто на всеки отделен клиент. Правим го с удоволствие и влагаме цялата отдаденост, на която сме способни.

Ще се радваме да Ви бъдем полезни в избора на дестинация, хотел, забавление. Доверете ни се и споделете с нас мечтите си!

 

 

           

Не можете да решите къде да отидете?

Моля, въведете Вашата информация!
Нашите служители ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа.