YUNAK EVLERI CAPPADOCIA CAVE HOTEL

YUNAK EVLERI CAPPADOCIA CAVE HOTEL
Boutique Hotel

Кападокия, Турция

Culture Honeymoon

WEBSITE на хотела

Хотелът е разположен в планинското село Юргюп,  сред приказните скални „комини“ на Кападокия, Yunak Evleri е уникален пещерен хотел, издълбан в планинските скали. Летище Невшехир е на приблизително 50 километра от хотела.
Пет-звездно удобство предлага Yunak Evleri – хотел от 7 пещерни къщи от 5ти и 6ти век. Останалата част от хотела е преустроено гръцко имение от 19 век. Всяка от 40-те стаи е като излязла от приказките от 1001 нощ. Ръчно изработени мебели и антики са част от интериора, а СПА и веранди допринасят за усещането за премерен лукс и приказност.
Yunak Evleri предлага златната среда между модерното съвремие и традиционното минало. Пещерите над каменните къщи са осветени вечер. В сумрака приказни сенки пробягват по тези древни жилища и пренасят хората в далечни стари времена. Тук сякаш безразборно са нахвърляни външни камини, кътове с мека мебел, озеленяване, ковано желязо и много, много камък и фонтани, всред невероятна природа.

Стаите в Yunak Evleri са с паркетни подове, традиционни килими и ръчно изработени мебели. Всяка от стаите разполага със самостоятелна просторна мраморна баня с тоалетни принадлежности. Някои от стаите предлагат джакузи,балкон или тераса, откъдето гостите могат да се насладят на гледките към Юргюп.

В библиотеката на място има книги за Кападокия и Турция. Гостите могат също така да се насладят на голяма колекция от компактдискове с джаз и класическа музика или да изгледат някой филм на широкоекранен телевизор в старото имение.

Концепция на харанене - BB - закуска

 

Не можете да решите къде да отидете?

Моля, въведете Вашата информация!
Нашите служители ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа.