ROX CAPPADOCIA Турция Невшехир Кападокия
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.Научете повече
Съгласен съм
Карта

ROX CAPPADOCIA Видове Настаняване

Търсете цени за различните видове стаи!
Описание
Rox Cappadocia се намира в турския град Учхисар . В близост до хотела се намира историческата забележителност на града - замъкът Учхисар. Терасата на хотела предлага панорамна гледка към планината Гьореме и долината Гюверчинлик. Музеят на открито Гьореме е на 4 километра. Летище Невшехир е на  35 км. Хотелът предлага спокойна атмосфера и релакс на живописно място.Отличаващ се с уникална каменна архитектура, хотелът е построен в реновирана стара гръцка къща.
Rox Cappadocia предлага каменни стаи с уникален декор. Всяка стая е обзаведена с вкус и мебели по поръчка. Във всички стаи има електрическа кана с принадлежности за чай и кафе и машина Nespresso.
В стаите има и безплатен WiFi. 
Денят започва с богата закуска, включваща органични продукти, местно сирене и домашно приготвени конфитюри. Можете също така да се насладите на чаша турско кафе или чай на терасата, придружена с гледка към планината Erciyes, замъка Uchisar и цветните балони с горещ въздух, издигащи се над долините.
Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./
Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

ROX CAPPADOCIA Снимки и Видеа

цени започващи от..
За дата с най-ниска цена
Ok

Имейа е изпратен успешно

Грешка

Грешен имейл

Бюлетин
Бюлетин
Абонирайте се, за да получавате актуалните ни промоции
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Имейл адрес
Ok

Имейа е изпратен успешно

Грешка

Грешен имейл