OBLU SELECT AT SANGELI

OBLU SELECT AT SANGELI

Малдиви, Малдиви

WEBSITE на хотела

OBLU Select е разположен на остров Сангели в северозападния край на Мале Атол. Трансферът от Мале се осъществява с моторна лодка (продължителност около 50 минути).Модерен ризорт, заобиколен от бял пясъчен плаж и огромна лагуна с подводна пещера в средата. Открийте своя личен островен рай в този впечатляващ с обширната си ол инклузив концепция ризорт от добре познатата на Малдивите верига Atmosphere Hotels & Resorts.
Комплексът предлага на гостите си истинско пет звездно облужване, комфортно и луксозно настаняване, в модерно декорираните вили и апартаменти, избор за хранене в специализирани ресторанти и барове, както и много допълнителни дейности на място.
На територията: На разположение на гостите са 2 а-ла-карте ресторанта, предлагащи риба и морски дарове, азиатска и интернационална кухня и грил, и 1 бюфет ресторант; 2 коктейл бара и 1 бар на басейна; 2 басейна, от които единият е само за възрастни; водна пързалка на плажа. Безплатен интернет на територията на целия комплекс, магазин за суwенири и бутик, медицински пункт. Разполага с училище по гмуркане сертифицирано PADI.

В стаите:  Гостите се настаняват в просторни, светли и красиво обзаведени самостоятелни вили, които осигуряват пълно уединение и идеални условия за почивка. Има 6 категории помещения, разположени на брега и над водата. Плажните вили са с голяма площ от 81 кв. м, оборудвани с всички необходими удобства. Имат отворена баня, веранда и директен достъп до плажа.

Концепция на хранене - На гостите се предоставя уникален премиум ол инклузив план, наречен The SERENITY Plan. 

FACTSHEETS

 

БЕЗПЛАТНИ
Oblu Select Sangeli предлага също безплатно оборудване за шнорхелинг, безплатно ползване на немоторизирани водни спортове, както и 45 минутна Спа процедура за всеки гост. Хотелът разполага с едни от най-просторните плажове на този атол. 

 

Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела в зависимост от сезона, без предварително предупреждение.

 

Не можете да решите къде да отидете?

Моля, въведете Вашата информация!
Нашите служители ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа.