NAKAI ALIMATHA RESORT

NAKAI ALIMATHA RESORT

Малдиви, Малдиви

WEBSITE на хотела

Намира се в атола Vaavu, на 65 километра от международното летище на Мале и може да се стигне за 20 минути с хидроплан или час и половина със скоростна лодка.
Nakai Alimathà във формата на сърце е истински рай с фин бял пясък и кристално чисти води . Около острова има фантастични места за гмуркане, толкова прекрасни, че са включени в одобрения от правителството списък със защитени места за гмуркане.

На територията: 2 ресторанта, предлагащи италиански и малдивски вкусове, както и 3 бара, зашеметяващ инфинити басейн, гледащ към хоризонта, корт за игри в падел-тенис (първият на Малдиви), тенис корт, Спа център.
В стаите: Alimathà предлага три различни типа стаи на своите гости, вариращи от Over Water с изглед към океана до Beach Bungalows само на няколко крачки от плажа, до Garden Villa, заобиколена от флора. Изберете този, който ви подхожда най-добре и се оставете да бъдете отвлечени от очарованието на Alimathà.
Плажен волейбол, каране на кану, дартс, баул, тенис на маса, уиндсърфинг, фитнес зала, водна аеробика и сутрешна гимнастика са сред спортовете, предлагани в Alimathà. 

Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела в зависимост от сезона, без предварително предупреждение.

FACTSHEETS

Не можете да решите къде да отидете?

Моля, въведете Вашата информация!
Нашите служители ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа.