MALAHINI KUDA BANDOS

MALAHINI KUDA BANDOS

Малдиви, Малдиви

WEBSITE на хотела

Международно летище Мале, което се намира на 9 км от Malahini Kuda Bandos Resort, и е на 10 минути с моторна лодка. 

Комплекс Malahini Kuda Bandos е сред най-новите хотели на Малдиви - посреща гости от средата на 2016 година. Той е посестрим на Bandos Island Resort, но значително по-достъпен като цена, което го прави идеална опция за млади двойки. Малък като обща територия Malahini Kuda е оазис на спокойствието и романтичното уединение.
На територията: 2 ресторанта,  бар, кафене, басейн, СПА център, фитнес, магазин, детски клуб. Вечерните забавления включват прожекция на различни филми на открито и плажни партита.  
В стаите : Климатик, минибар, безплатен достъп до интернет, кана за приготвяне на кафе и чай, тоалетни принадлежности и халати за баня.

FACTSHEETS

 

 

ПЛАТЕНИ
 Спа център, частен плаж, тенис на маса и условия за различни водни спортове - PADI гмуркане, шнорхелинг, катамаран, джет ски, кану, уинд и боди сърф. Като допълнителни екскурзии може да се направи обиколка на съседни острови, включително Бандос, круиз по залез слънце, риболов.

Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела в зависимост от сезона, без предварително предупреждение.

Не можете да решите къде да отидете?

Моля, въведете Вашата информация!
Нашите служители ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа.