COCO PALM DHUNI KOLHU

COCO PALM DHUNI KOLHU

Малдиви, Малдиви

WEBSITE на хотела

Coco Palm Dhuni Kolhu се намира на 120 километра от международното летище Мале, до което се стига с панорамен 30-минутен полет с хидроплан.
Той е един от най-красивите луксозни курорти на Малдивите, уловил цялата магия на тропика, прекрасния баланс между изобилстващата растителност и архитектурната харизма.Фантастичният плаж,  красивата лагуна и почти недокоснатият подводен свят на Baa Atolls са определящите характеристики на курорта.
На територията: Кулинарното разнообразие се гарантира от 3 ресторанта: докато в „Cowrie“ на няколко места се приготвят на живо директно пред посетителите интернационални ястия, в ресторант „Cornus“ се сервират азиатски специалитети – от традиционната малдивска до тайландска и индийска кухня. Ресторант „Cornus Grill“ пък предлага няколко дни в седмицата барбекю на плажа. Ризортът разполага също така и с бар, бар на плажа, център по морска биология, магазин за сувенири, бутик, библиотека  и  безплатен безжичен интернет.
В стаите: Неговите 98 вили със сламени покриви, са изолирани и скрити от цветя, тропически папрати или палми. Творчески замислен и проектиран отлично да се слее в естествената среда, Coco Palm Dhuni Kolhu е автентично малдивско скривалище

Концепция на хранене 

FACTSHEETS

Не можете да решите къде да отидете?

Моля, въведете Вашата информация!
Нашите служители ще се свържат с Вас в рамките на 24 часа.