ANNABELLE CYPRUS Кипър Южен Кипър Пафос
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.Научете повече
Съгласен съм
Карта

ANNABELLE CYPRUS Видове Настаняване

Търсете цени за различните видове стаи!
Описание
Хотел Annabelle се намира в естествената зона на Пафос, защитена от ЮНЕСКО като обект на световното наследство, в непосредствена близост до средновековния замък на града и залива. Летище Пафос е на по-малко от 6 километра от хотела. Хотелът заема площ от 2,5 хектара луксозни тропически градини, разположени терасовидно към морето.
Що се отнася до магазините и ресторантите на Като Пафос,те са повече или по-малко на прага ви. А пристанището на Пафос с крайбрежните таверни е само на 10 минути пеша.
Под  грижите на семейство Михаелидес от 1985 г. насам, хотел Annabelle блести като гранд дама на 5-звездни хотели в Пафос. Анабел олицетворява топлината на Кипър, красотата на неговата природа и неговата практическа култура на грижа и добросъвестност.
Хотел Annabelle е олицетворение на елегантността на брега на морето.
Хотел Annabelle има 5 бара, 4 ресторанта и наистина вдига залога с изискани интерпретации на модерни класики, поднесени с гордост и страст. Музиката на живо и танците добавят нотка на кипърски привкус, докато креативните барове ви канят да се отпуснете с напитка или следобеден чай.
Просторните стаи и апартаменти на хотела разполагат с балкони и тераси с изглед към морето или градините. Луксозни басейни с различни форми, водопади, палми и цветя създават образ на приказна страна, която отразява необикновения чар на Кипър.

ANNABELLE CYPRUS Снимки и Видеа

цени започващи от..
За дата с най-ниска цена
Ok

Имейа е изпратен успешно

Грешка

Грешен имейл

Бюлетин
Бюлетин
Абонирайте се, за да получавате актуалните ни промоции
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Имейл адрес
Ok

Имейа е изпратен успешно

Грешка

Грешен имейл