SERAPHIM CAVE HOTEL Турция Невшехир Кападокия
Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.Научете повече
Съгласен съм
Карта

SERAPHIM CAVE HOTEL Видове Настаняване

Търсете цени за различните видове стаи!
Описание
Посрещайки гости в историческо имение, първоначално построено през 1853 г., Seraphim Cave Cappadocia предлага обширни площи, покриващи над акър градини и скални образувания. Seraphim Cave Hotel се намира в Юргюп, на 7 км от манастира „Николос“. 
Имението посреща гостите с историческата си лъвска порта с оригинален надпис. На местния гръцки диалект надписът гласи:„О, сине човешки, ако си приятел, влез с радост; Ако сте враг или криете лоши намерения, стойте далеч от тази врата."
Seraphim Cave Cappadocia ви предлага уникалната архитектура и атмосфера на региона Кападокия със своите пещерни и каменни стаи и апартаменти, всеки от които е индивидуално проектиран и уникален, с луксозни щрихи, за да подобри престоя ви. 21-те стаи за гости в този хотел ви предлагат изключителна комбинация от автентична история и най-доброто съвременно настаняване.
Всички стаи разполагат с обширно меню с възглавници, което ви гарантира добър нощен сън, а безплатният Wi-Fi улеснява споделянето на пътуването Ви с вашите приятели и близки. Гостите, които изберат настаняване в апартаментите, ще имат възможност да се отпуснат в ексклузивните джакузита в стаите.
По всяко време на деня, когато сте гладни за най-добрата международна кухня и автентични специалитети от Кападокия, елегантно проектираният ресторант Tasula Ви очаква. Насладете се на едно питие в луксозната релаксираща атмосфера на лоби бара. Бар Terrace е идеалното място да се насладите на забележителните залези на Кападокия.

SERAPHIM CAVE HOTEL Снимки и Видеа

цени започващи от..
За дата с най-ниска цена
Ok

Имейа е изпратен успешно

Грешка

Грешен имейл

Бюлетин
Бюлетин
Абонирайте се, за да получавате актуалните ни промоции
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Имейл адрес
Ok

Имейа е изпратен успешно

Грешка

Грешен имейл